Van den Boogaard Bedrijfskleding bordsponsor

Namens bestuur en sponsorcommissie heten wij Van den Boogaard Bedrijfskleding en relatiegeschenken van harte welkom als bordsponsor bij RKSV Groene Ster.

Van den Boogaard heeft voor u een zeer uitgebreid assortiment aan zakelijke geschenken, promotieartikelen en bedrijfskleding en zakelijk drukwerk op maat. Al onze producten kunnen gepersonaliseerd worden met uw bedrijfslogo, zelfs in kleine oplagen en voor elk budget. Met ruim 20 jaar ervaring en een groot netwerk van leveranciers, weten wij onze klanten ten alle tijden een totaalpakket te bieden. Of het nu gaat om het bedrukken van relatiegeschenken of andere promotionele artikelen, bedrijfs- of promotionele kleding, bij Van Den Boogaard is vrijwel alles mogelijk. Nieuw, sinds kort kunt u ook bij ons terecht voor digitaal- en offsetdrukwerk, geboorte- en trouwkaarten, fotoboeken, etc. Zelfs wanneer u een product op onze website niet kunt vinden, helpen wij u graag verder. Dankzij ons uitgebreide netwerk weten wij nagenoeg altijd de producten te leveren waar u naar op zoek bent. Dat is volgens ons écht maatwerk. Producten die herkenbaarheid scheppen voor uw klant, uw bezoekers, uw medewerkers en uw gehele organisatie.

Onze showroom is open: Maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.00 uur

logo-boogaard
Adres:
Wijngaardsweg 4
6412 PJ Heerlen
Tel. 045 – 5723647
[email protected]
www.vanden-boogaard.nl

Groene Ster bedankt Van den Boogaard Bedrijfskleding en relatiegeschenken dat zij zijn toegetreden als partner/sponsor bij RKSV Groene Ster.

boogaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *