Groene Ster ontvangt DOSKO op sportpark Pronsebroek

Op de eerste zondag van de oktobermaand is Groene Ster gastheer voor DOSKO uit Bergen op Zoom. Groene Ster zal een hernieuwde poging gaan doen om de kentering in gang te zetten en op zoek moeten gaan naar de eerste wedstrijdpunten. Net als vorige week in Leidschendam wacht komende zondag in Heerlerheide wederom een cruciaal duel in de onderste regionen van de hoofdklasse B. Tegenstander DOSKO wist in vijf wedstrijden drie punten te verzamelen (door een 4-0 thuiswinst op Chevremont) en verloor afgelopen zondag in de laatste minuut op bezoek bij Gestel. De ploeg van trainer Peter Sweres wacht buitenshuis nog op het eerste succes. De nog prille historische cijfers van Groene Ster – DOSKO vertellen dat de groen-witten op eigen bodem in twee duels de volle buit wisten te behalen. In maart 2016 boekte Groene Ster een 3-1 zege op de ploeg uit Bergen op Zoom en in december 2014 stond er een 3-2 eindstand op het scorebord nadat Groene Ster binnen vijf minuten een 0-2 achterstand wist om te buigen. Het zal duidelijk zijn dat Groene Ster zondagmiddag zal azen op een herhaling van deze statistieken.

Wij nodigen alle Groene Ster supporters dan ook van harte uit om zondagmiddag de hoofdmacht als 12e man te ondersteunen. Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseBZondag 2 oktober 2016

Groene Ster – DOSKO

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: J.H. Tempelaar uit Dordrecht

aanvang: 14.30 uur


PUPIL VAN DE WEEKpupil1617-03

Zondag 2 oktober 2016 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – DOSKO 1 Tycho Schoonens pupil van de week. Tycho is 10 jaar en zit in groep 7 van basisschool De Ganzerik. Tycho is verdediger van Groene Ster JO11-4 (E4) met trainers Wim en Chrit Beckers. Zijn favoriete club is Barcelona en zijn favoriete speler is Lionel Messi. Tycho voorspelt een 3-1 overwinning voor Groene Ster tegen DOSKO.

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK

wijzenbeek1


SPONSOR WEDSTRIJDBAL

De wedstrijdbal voor het duel Groene Ster – DOSKO is beschikbaar gesteld door de heer Ernst Wijzenbeek. Namens Groene Ster bedanken wij de heer Wijzenbeek voor deze geste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *