CDA Heerlen bordsponsor bij RKSV Groene Ster

Namens bestuur en sponsorcommissie heten wij CDA Heerlen van harte welkom als bordsponsor bij RKSV Groene Ster.

Marco Peters, gemeenteraadslid in Heerlen namens het CDA en woonachtig in Heerlerheide, over het partnership met RKSV Groene Ster. “Het CDA Heerlen vindt krachtige verenigingen en een sterk verenigingsleven in onze stad heel erg belangrijk. Groene Ster is daar een prachtig voorbeeld van, zowel op het gebied van sport alsook sociaal gezien, en het mooie is dat ze blijven groeien. De vereniging heeft een belangrijke positie in het leven van veel mensen in Heerlerheide en ver daarbuiten. Het CDA Heerlen is daarom van mening dat Groene Ster een terechte waardering verdient, en wij zijn blij dat we ons steentje hieraan kunnen bijdragen.”

Groene Ster bedankt CDA Heerlen dat zij zijn toegetreden als partner/sponsor bij RKSV Groene Ster.

jo-cda
Jo Boosten, coördinator bordreclame bij RKSV Groene Ster, naast het reclamebord van CDA Heerlen.   

cda-logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *