Groene Ster JO19-1 (A1) ongeslagen op tweede plaats

Groene Ster JO19-1 (A1) staat na vijf wedstrijden ongeslagen op de tweede plaats in de Hoofdklasse J. Drie wedstrijden (UOW’02, SHH en Budel) werden in winst omgezet en twee keer (SVN en Blerick) werd gelijk gespeeld. Afgelopen zaterdag werd in een spannende wedstrijd Budel JO19-1 op gedisciplineerde wijze met 2-1 verslagen. Een knappe teamprestatie. Centrale verdediger Youness Atimine scoorde met twee rake kopballen beide doelpunten, terwijl doelman Luc Kudding met degelijk keeperswerk zijn ploeg overeind hield. Het jeugdige team van het trainersduo Maurice Kuijpers en Berry Schots en assistent-scheidsrechter/grensrechter John Vergoossen kan dan ook terugblikken op een geslaagde start van het seizoen. Daarnaast trainen een aantal spelers wekelijks mee met de selectie van het 1e elftal.

Aanstaande zaterdag speelt Groene Ster JO19-1 de uitwedstrijd tegen Bekkerveld JO19-1, de nummer drie van de ranglijst. Aanvang van deze Heerlense stadsderby is om 16.00 uur.

gsa-buda1

gsa-buda3

gsa-buda4

gsa-buda2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *