Belangrijke weken voor Groene Ster

Komende zondag wordt de eerste periode in de hoofdklasse B afgesloten en wacht voor Groene Ster een belangrijk thuisduel op sportpark Pronsebroek tegen OSS’20, dat met een 13e plek eveneens in de gevarenzone verkeert. Beide ploegen willen de aansluiting naar de veilige plaatsen van de ranglijst niet zien vertroebelen, waardoor de belangen vooraf duidelijk zijn. De Ossenaren kennen voor hun doen een teleurstellende start van de competitie. De ploeg van trainer Maarten van Vugt eindigde vorig seizoen nog op een tweede plaats in de eindstand en verloor uiteindelijk het tweekamp met De Dijk voor een plaats in de derde divisie. Met één overwinning (uit bij DHC) en drie gelijke spelen bivakkeert OSS’20 na negen wedstrijden in het nieuwe seizoen net onder de veilige streep.

Groene Ster zal tussen haar 90e verjaardag de komende twee thuisduels tegen concurrenten OSS’20 en Chevremont moeten aangrijpen om de laatste plek te verlaten en de aansluiting naar boven zien te creëren. Allereerst wacht het treffen met OSS’20, waarbij de groen-witten het onderste uit de kan zullen moeten halen om een goed resultaat in eigen huis te houden. Alhoewel Groene Ster in de laatste twee edities voetballend niet de mindere was van OSS’20, werd er toch het onderspit gedolven tegen de Osse ploeg. Dit seizoen liggen de kaarten vooralsnog anders en is Groene Ster – OSS’20 een regelrecht kelderduel waar beide ploegen in een verliespartij geen optie zullen zien.

Groene Ster nodigt iedereen van harte uit om komende zondag het vlaggenschip te ondersteunen langs de lijn. Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseBZondag 30 oktober 2016

Groene Ster – OSS’20

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: A.J.F. Midden uit Heteren

aanvang: 14.30 uur

Kliknieuws: Tony de Groot (OSS’20): ‘De gifbeker moest helemaal leeg’


PUPIL VAN DE WEEKpupil1617-04

Zondag 30 oktober 2016 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – OSS’20 1 Bachir Echaoui pupil van de week. Bachir is 10 jaar en zit in groep 7 van de El Wahda school in Heerlen. Bachir is spits van Groene Ster JO11-4. Zijn favoriete club is Barcelona en zijn favoriete speler is Lionel Messi. Bachir voorspelt een 2-2 gelijkspel bij Groene Ster – OSS’20.

 

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK

UffinkNamens bestuur en sponsorcommissie heten wij Uffink’s IJmuider Zeevishandel van harte welkom als bordsponsor bij RKSV Groene Ster.

‘Áltijd vers is ons succes’, aldus de heer Bart Uffink. Naast bordsponsor zal de zeevishandel ook deelnemen aan de clubkaartactie.

De leden van Groene Ster kunnen op vertoon van hun clubkaart een korting van 10% genieten op het gehele assortiment. Dit is natuurlijk geldig op alle markten en evenementen waar Uffink’s Zeevishandel aanwezig is. De actie gaat met ingang van aanstaande vrijdag 9 september van start.

Iedere week staat Uffink’s Zeevishandel op de vrijdagmarkt van Heerlerheide op het Corneliusplein tussen 14.00 en 18.00 uur.

Groene Ster bedankt de heer Bart Uffink dat hij is toegetreden als partner/sponsor bij RKSV Groene Ster.


SPONSOR WEDSTRIJDBAL

De wedstrijdbal voor het duel Groene Ster – OSS’20 is beschikbaar gesteld door de heren Jo Boosten en Peter Haenen. Namens Groene Ster bedankt voor deze geste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *