Spokentocht bij Groene Ster

De dagen worden kouder en de nachten beginnen steeds vroeger…. kortom: Het is weer tijd voor de Spokentocht! In navolging van de voorgaande jaren gaat het zaterdag 5 november 2016 weer spoken rond Groene Ster. Dit jaar heeft de activiteitencommissie weer alles uit de kast gehaald om van de tocht weer een onvergetelijke belevenis te maken voor jong en oud. Dit jaar wordt er samen gewerkt met Pakkie an (De expert op gebied van theater), het ziet er dus naar uit dat het een onvergetelijke tocht gaat worden!

Schrijf je snel in!

Aanmelding per groep (max. 10 personen per groep), kosten zijn € 1,- p.p.

In de kantine zijn inschrijfformulieren verkrijgbaar, aanmelden kan tot 1 november. Op 2 november zullen de starttijden van de tocht bekend worden gemaakt, inschrijfformulieren zijn te verkrijgen in de kantine van Groene Ster. Hier kunt u ook betalen.

Wij hopen jullie allemaal te zien bij de Spokentocht!

spokentocht2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *