Spokentocht met 200 deelnemers een succes

Afgelopen zaterdag vond de Spokentocht van Groene Ster plaats. Ruim 200 deelnemers deden mee aan de tocht. De activiteitencommissie van Groene Ster had er alles aan gedaan om van de tocht een succes te maken. Van een gestoorde professor tot zombies, alle soorten griezels waren aanwezig om de deelnemers de stuipen op het lijf te jagen! De deelnemende groepjes moesten tijdens de tocht ook vragen beantwoorden, slechts twee groepjes hadden alle antwoorden goed. De winnaars van de Spokentocht 2016 zijn dan ook: Meisjes Mini F & D4! 

Namens de activiteitencommissie willen wij nogmaals alle vrijwilligers bedanken, zonder hen hadden wij deze tocht niet kunnen organiseren! Wij hopen dat we ook volgend jaar weer zoveel deelnemers mogen verwelkomen, want samen griezelen is toch het allerleukst!
spok2016-2 spok2016-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *