Groene Ster op zoek naar eerste oogst buitenshuis

Na de winst op Chevremont zal Groene Ster komende zondag willen doorpakken als het uitduel bij middenmoter Halsteren te wachten staat. Halsteren sluit het linkerrijtje van de hoofdklasse B af op een achtste plaats. De ploeg van de nieuwe trainer Frans Vermeulen, die deze zomer de naar Dubai vertrokken Johan Gabriëls opvolgde, startte voortvarend aan de nieuwe competitie met 13 punten uit de eerste 6 wedstrijden. Uit de laatste vijf duels werden echter maar twee punten verzameld met remises tegen DHC en EHC/Heuts. De laatste twee competitieduels gingen voor de geel-zwarten nipt met 1-0 verloren tegen Blauw Geel’38 en RKAVV. Halsteren zal dus komende zondag gebrand zijn om een goed resultaat op het eigen sportpark De Beek te realiseren.

Door de driepunter tegen Chevremont zal Groene Ster met het nodige vertrouwen afreizen naar de gemeente Bergen op Zoom. De ploeg van Ed Hendriks/Remo Gielkens/Diego Jongen vertoeft weliswaar samen met DOSKO onderaan de ranglijst, maar de onderlinge verschillen zijn langzaam aan het slinken. Met nog vier competitieduels voor de winterstop zal Groene Ster dan ook een serie willen neerzetten om onderin weg te komen. Vorig seizoen troffen Groene Ster en Halsteren elkaar voor het eerst in competitieverband. In het laatste competitieduel voor de winterstop wist Groene Ster in Halsteren middels een collectieve teamprestatie een 0-0 gelijkspel uit het vuur te slepen. Het onderlinge treffen in Heerlerheide eindigde in een 0-1 verlies voor de groen-witten, ondanks dat Halsteren lange tijd met een man minder speelde en Groene Ster legio mogelijkheden onbenut liet. Aanstaande zondag wacht er een hernieuwde mogelijkheid voor Groene Ster om ook buitenshuis de eerste oogst van seizoen 2016-2017 binnen te halen.

Geef u op voor de busreis naar Halsteren!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.00 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Halsteren. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

HoofdklasseBZondag 13 november 2016

Halsteren – Groene Ster

Locatie: Sportpark De Beek

Scheidsrechter: B. Erkens uit Gouda

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 11.00 uur)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *