Jong Groene Ster in tweede helft ruim langs Jong Sportclub’25

Jong Groene Ster, bestaande uit spelers van 1e, 2e en JO19-1, speelde afgelopen dinsdagavond een prima oefenwedstrijd in sportpark Pronsebroek tegen Jong Sportclub’25 uit Bocholtz. Na een gelijkopgaande eerste helft (ruststand 2-1) kwamen de bezoekers vlak na rust op gelijke hoogte. Hierna domineerde Jong Groene Ster de wedstrijd en werden een aantal fraai opgezette aanvallen succesvol afgerond. De eindstand 8-2 kwam uiteindelijk tot stand door doelpunten van Zaid Akachar (3x), Cliff Pötgens, Jordy Mayunga, Robin Ogier (allen van Groene Ster JO19-1), Maikel Gijsbers (Groene Ster 2) en Dwayne van Westering (Groene Ster 1).

Jong Groene Ster stond onder leiding van de coaches Remo Gielkens en Maurice Kuijpers. Het streven is om in de winterperiode een vervolg hieraan te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *