Groene Ster in top 100 amateurclubs

Met gepaste trots presenteren wij dat RKSV Groene Ster in de top 100 van hoogst spelende amateurclubs in Nederland staat. SV Venray is de tweede Limburgse vertegenwoordiger in de top 100 van Nederlandse amateurvoetbalclubs. Voor het samenstellen van deze ranglijst heeft de redactie van het vakblad De Voetbaltrainer het competitieniveau van het eerste elftal en de jeugdselecties tegen het licht gehouden en worden de 200 beste amateurclubs van Nederland bepaald.

Overige Limburgse clubs in de top 200 zijn Bekkerveld (106e plaats met 70 punten), Scharn (134e plaats met 67 punten), Susteren (156e plaats met 65 punten) en SV Meerssen (190e plaats met 62 punten).

Bekijk via de volgende link de volledige top 200: https://www.devoetbaltrainer.nl/top-200

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *