Groene Ster op bezoek bij OSS’20

Groene Ster neemt het zondag in Oss op tegen OSS’20. De Ossenaren zijn kersvers kampioen van de tweede periode nadat afgelopen woensdagavond het inhaalduel bij RKAVV in een 1-3 winst werd omgezet. Met nog twee inhaalduels te gaan in die tweede periode is de Osse ploeg niet meer te achterhalen door de concurrentie, waardoor OSS’20 voor het vierde jaar op rij mag deelnemen aan de nacompetitie.

OSS’20 en Groene Ster kenden beiden een moeilijke start in de competitie met respectievelijk zeven en vier punten uit de eerste tien duels. Beide ploegen streden op de 10e wedstrijddag voor de winst in Heerlerheide, waar de stand na 90 minuten bleef steken op een 1-1 gelijkspel. Inmiddels hangt de vlag er totaal anders bij. Groene Ster heeft met een sterke serie uit de laatste vijf duels (11 punten) het vertrouwen opgevijzeld en de aansluiting weten te vinden naar de plaatsen boven de streep. In de laatste twee seizoenen leverde het competitieduel OSS’20 – Groene Ster beide keren geen treffers op. De groen-witten zullen op sportpark De Rusheuvel het eerste duel op natuurgras van dit kalenderjaar willen aangrijpen om de opmars verder gestalte te geven.

Geef u op voor de busreis naar Oss!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.15 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Oss. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

HoofdklasseBZondag 2 april 2017

OSS’20 – Groene Ster

Locatie: Sportpark De Rusheuvel

Scheidsrechter: R.C.P. van der Werff uit Drunen

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 11.15 uur)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *