Groene Ster op zoek naar eerherstel in Oss

Paasmaandag speelt Groene Ster het cruciale inhaalduel bij DESO in Oss. Na twee competitienederlagen op rij en de recente bekeruitschakeling zal Groene Ster in Oss op zoek gaan naar eerherstel. Bij winst kan Groene Ster over de concurrenten EHC en Chevremont heen wippen en is het verschil met de eerste veilige 12e plek (RKAVV) slechts een punt, terwijl Groene Ster tegenstander DESO (11e plek) tot op twee punten kan naderen. Kortom, veel belangen in dit inhaalduel dat in februari geen doorgang kon vinden.

DESO heeft met de nieuwe trainer Mark Cieraad de vierde coach van het seizoen aan het roer staan. De Ossenaren verloren afgelopen zondag op het eigen sportpark De Rusheuvel in de slotfase van Halsteren (2-3). Een uitslag die Groene Ster vorig seizoen eveneens wist te realiseren toen in een beslissende fase van de competitie de driepunter werd meegenomen uit Oss. Huidig assistent-trainer Remo Gielkens was toen tweemaal scherprechter, waarna Roel Schirra voor de beslissende 2-3 tekende. Om op te krabbelen en de aansluiting te maken met de concurrentie zal de equipe van Ed Hendriks/Remo Gielkens/Diego Jongen inzetten op een herhaling van dit scenario. In Oss zal verdediger Dylan Zwartjes zijn 100e officiële duel in dienst van Groene Ster gaan spelen.

Geef u op voor de busreis naar Oss!
Aanstaande maandag vertrekt de supportersbus om 11.15 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Oss. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zondag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

HoofdklasseBMaandag 17 april 2017

DESO/Van der Horst – Groene Ster

Locatie: Sportpark De Rusheuvel

Scheidsrechter: W. Horst uit Groningen

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 11.15 uur)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *