Aankomende twee seizoenen geen extra beloftenteams

Na de gesprekken met clubs uit het amateur- en betaald voetbal deze week, blijkt dat er onderling geen overeenstemming is over de instroom van extra beloftenteams in de voetbalpiramide. Daarom zullen er de aankomende twee seizoenen geen extra beloftenteams instromen.

Dit betekent dat de KNVB-directies van amateur- en betaald voetbal samen met hun achterban terug naar de tekentafel gaan om tot een oplossing te komen. Het doel is en blijft dat er een situatie wordt gecreรซerd waarmee zowel betaald- als amateurvoetbalclubs kunnen leven.

Duidelijkheid
Alle partijen willen vanzelfsprekend zo snel mogelijk duidelijkheid hebben, maar hoe lang dit gaat duren is op dit moment nog niet bekend. De stand van zaken wordt aan de bondsvergadering gerapporteerd.

Het amateur- en betaald voetbal vormen samen het Nederlandse voetbal en de KNVB is er voor alle clubs die hier deel van uit maken. Als er verschil van mening of inzicht is dan proberen we samen tot een oplossing te komen die voor alle betrokken clubs werkbaar is. Dit is op dit moment nog niet gelukt met de beloftenteams, maar we blijven samen zoeken naar een goede oplossing voor iedereen.

(bron: knvb.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *