Geslaagd kampweekend pupillen Groene Ster (inclusief foto’s)

De pupillen van Groene Ster kunnen terugkijken op een geslaagd kampeerweekend in Wijlre. Een prima locatie (’t Leienhoes) met dit jaar gelukkig ook weer prima weersomstandigheden. Geen enkele regendruppel en de echte warmte waren we ook voor. Ideaal weer voor een kampweekend. De in totaal 63 D, E, F, en miniF-pupillen genoten met volle teugen van een weekend vol spel, ontspanning en een hele hoop lol. Door het mooie weer en het gebrek aan Wi-Fi, waren de kinderen constant buiten in de weer. Ze waren net als andere jaren weer razend enthousiast over de mooie stormbaan. Deze stormbaan werd net als vorig jaar beschikbaar gesteld door Anytyme ’t Smulhoekje en was dus wederom een groot succes.

Dit weekend was niet mogelijk zonder de inzet van ons jeugdkader. Een welgemeend dankjewel aan iedereen die meegeholpen heeft aan het slagen van dit weekend.

Tevens op deze plaats een dankwoord aan de sponsoren die op verschillende manieren ons kampweekend financieel of door het beschikbaar stellen van bedrijfsinventaris gesteund hebben:

  • Cafetaria/lunchroom Anytyme ’t Smulhoekje
  • Bazuin Verzekeringen & Hypotheken
  • DS Handelsonderneming
  • Yuka Trading Horecagroothandel

Al met al dus een zeer geslaagd weekend. Onderaan deze pagina kunt u de foto’s van het kampweekend terugvinden. Op onderstaande foto een indruk van het eerste ontbijt. Waar de een duidelijk fitter dan de ander verschijnt.

Bedankt,

Daniël Simons

(ingestuurd verslag)


FOTO’S KAMPWEEKEND

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *