Geslaagd trainingsweekend Groene Ster selectie

De voorbereiding van de selectie van Groene Ster 1 is afgelopen weekend succesvol gestart met een trainingsweekend op ons eigen sportpark. Vrijdagavond was de kick-off met een intensieve training. Zaterdagmiddag verzamelde de selectie zich opnieuw op Sportpark Pronsebroek voor een training. Aansluitend hield de technische staf een bespreking met het oog op het komende seizoen. Na een warme maaltijd, pizzaโ€™s afkomstig van de kersverse bordsponsor Domino Pizza uit Heerlerheide, vond er onder leiding van onze hoofdtrainer Maurice Verbunt een voor niemand makkelijke quiz plaats, waar de kennis van muziek, taal en sport behoorlijk werd getest. Hierna werden, na een gezellig samenzijn in de kantine, de slaapplaatsen in de kleedkamers ingericht en vertrok de selectie voor een gezamenlijk teamuitstapje naar het uitgaansleven in de Heerlense binnenstad. Na een korte nachtrust stond er op zondagmorgen een heus ontbijt klaar voor eenieder om weer fit te worden voor de afsluitende training om 11.00 uur.

Iedereen sprak na afloop van een geslaagd weekend waarin teambuilding centraal stond en waar naast veel trainingsarbeid ook volop ruimte was om beter met elkaar kennis te maken, waarbij de nieuwkomers zich dan ook al goed thuis voelen binnen onze vereniging. Een woord van dank aan de staf van Groene Ster 1, onder leiding van hoofdtrainer Maurice Verbunt, voor de organisatie is dan ook op zijn plaats. Ook een compliment aan Ad en Ivonne Beckers voor het maken van het voortreffelijke ontbijt en aan kantinebeheerder Patrick Smits voor de gastvrijheid en goede zorg drie lange dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *