Jong Groene Ster verslaat MVV U19

Jong Groene Ster wist afgelopen dinsdagavond het oefenduel tegen de jeugdige talenten van MVV U19 in een 4-3 overwinning om te zetten. Na een 0-2 achterstand met rust en een 1-3 achterstand in de tweede helft knokte Jong Groene Ster zich knap terug in de wedstrijd en werd uiteindelijk in de slotfase de winnende treffer geproduceerd.

In de eerste helft toonde het in de tweede divisie uitkomende MVV U19, met o.a. selectiespeler Dogan Golpek in de gelederen, zich de betere ploeg. De 0-2 ruststand was dan ook een logisch gevolg. Na rust zorgde Jordy Mayunga al snel voor de aansluiting (1-2), waarna MVV U19 toch weer de marge wist te vergroten tot 1-3. Jong Groene Ster liet het er niet bij zitten en uit een fraaie volley scoorde Zaid Akachar de hernieuwde aansluitingstreffer (2-3). In een vermakelijke tweede helft was het even later wederom Zaid Akachar die uit een rebound de gelijkmaker (3-3) liet aantekenen. Groene Ster gaf vervolgens defensief niets meer weg en uit een van de laatste aanvallen van de wedstrijd scoorde Groene Ster de winnende treffer nadat Maikel van Kesteren een voorzet van Robin Ogier in de verre hoek wist te koppen (4-3).

Na de eerdere gelijke spelen tegen Roda JC U19 (2-2) en Fortuna Sittard U19 (0-0) wederom een prima avond voor de jeugdige talenten van Groene Ster om zich te laten zien tegen talenten van een BVO. Op dinsdag 12 december 2017 komt Patro Eisden uit België naar sportpark Pronsebroek om het in een vriendschappelijk duel op te nemen tegen Jong Groene Ster (aanvang: 20.00 uur).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *