Groene Ster bekert donderdagavond in Herten

Komende donderdagavond speelt Groene Ster in de derde ronde van de districtsbeker een uitduel bij tweedeklasser SHH in Herten. Inzet is een plek in de vierde ronde (laatste 32 teams) welke geprogrammeerd staat in februari 2018. Na de competitienederlaag in Nuenen zal Groene Ster iets recht willen zetten en heeft daarvoor met de midweekse bekerwedstrijd een uitgelezen mogelijkheid. SHH had een vrijlot in de vorige bekerronde, terwijl Groene Ster met een te kleine 0-1 zege het bekerduel tegen derdeklasser DVO wist te winnen. Aftrap donderdagavond op het kunstgras van sportpark De Wolfsberg in Herten is om 20.00 uur.

Bekijk programma 3e en 4e bekerronde

Adres tegenstander:
Sportpark De Wolfsberg
Gerbergaweg 20
6049 EE Herten

KNVB beker logo

Donderdag 7 december 2017

SHH – Groene Ster

Locatie: Sportpark De Wolfsberg

Scheidsrechter: R.H.F.A. Meijers (Beek)

aanvang: 20.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *