Hoofdtrainer Maurice Verbunt langer bij Groene Ster

Maurice Verbunt zal ook komend seizoen aan RKSV Groene Ster verbonden zijn als hoofdtrainer. De oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Heerlerheidse hoofdklasser. Bestuur en trainer willen beide graag in het komende seizoen 2018-2019 een vervolg geven aan de professionele en prettige samenwerking.

“Niet alleen de goede prestaties en de talentvolle spelersgroep waar ik prima mee werk zijn hier debet aan, maar ook de goede samenwerking met de overige stafleden en het bestuur geeft voldoende vertrouwen om verder te bouwen aan een stabiele hoofdklasser,” aldus een tevreden Maurice Verbunt, die met Groene Ster op een vierde plaats staat in de hoofdklasse B en aanstaande zondag zal aantreden in een thuiswedstrijd tegen koploper OSS’20.

Groene Ster-voorzitter Jos Op ’t Eijnde: “Met Maurice Verbunt hebben wij een jonge ambitieuze trainer, die prima past binnen alle geledingen van onze vereniging. De prestaties zijn prima en Maurice geeft voldoende aandacht aan onze jeugdige talenten en de samenwerking met de staf van het tweede elftal -onze beloften- is prima. Wij zijn tevreden dat wij aan onze samenwerking een vervolg kunnen geven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *