Groene Ster loot UDI’19/CSU in achtste finale districtsbeker

Maandagavond heeft de KNVB in Weert de loting verricht voor de achtste finales (5e ronde) van de KNVB beker van het district Zuid II, waarna aansluitend is doorgeloot tot aan de finale. De bekerfinale zal overigens plaatsvinden op donderdag 10 mei 2018 (Hemelvaartsdag) bij SV Deurne. Voor het derde jaar op rij vond er bij de loting geen scheiding plaats tussen de ploegen uit Noord en Zuid, waardoor alle overgebleven 16 clubs aan elkaar gekoppeld konden worden. Voor Groene Ster bracht de loting een thuisduel op tegen medehoofdklasser UDI’19/CSU (speeldatum donderdag 22 maart 2018), waarna bij winst in de kwartfinale wederom een thuisduel wacht tegen de winnaar van het bekerduel Rhode/Van Stiphout Bouw – Volkel. De beide finalisten én de halve finalisten mogen het seizoen erna deelnemen aan de KNVB beker voor profs.

5E RONDE (DONDERDAG 22 MAART 2018)

A SC Susteren – Lindenheuvel-Heidebloem Comb. (3-0)
B Rhode/Van Stiphout Bouw – Volkel (4-1)
C Gemert – Heer (4-2)
D De Ster – SVME (2-1)
E Minor – Wittenhorst (1-2)
F Bekkerveld – OSS’20 (2-0)
G Groene Ster – UDI’19/CSU (3-0)
H Prinses Irene – Deurne (1-2)

KWARTFINALES (DONDERDAG 5 APRIL 2018)

1 Bekkerveld – SC Susteren
2 Wittenhorst – De Ster
3 Gemert – Deurne
4 Groene Ster – Rhode/Van Stiphout Bouw

HALVE FINALES (ZONDAG 29 APRIL 2018)

A Winnaar 1 – Winnaar 2
B Winnaar 3 – Winnaar 4

FINALE (DONDERDAG 10 MEI 2018)

 – Winnaar A – Winnaar B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *