Voetbalfan Bas Tukker aanwezig bij Groene Ster – UDI’19/CSU

Je hebt voetbalfans en je hebt Bas Tukker. Ontelbare wedstrijden bezocht hij in binnen- en buitenland, van allemaal verschillende voetbalclubs wel te verstaan. Hij bezocht ook nog stadions zonder wedstrijd in verschillende landen. Van alle wedstrijden, sportparken en stadions die Bas Tukker bezocht, werden meer dan 100.000 foto’s gemaakt. De voetbalfanaat uit Breda miste nog een bezoek aan sportpark Pronsebroek in Heerlerheide en was afgelopen donderdagavond aanwezig bij het bekerduel Groene Ster – UDI’19/CSU.

Ter aanvulling op zijn website maakte Bas Tukker een aantal foto’s van ons sportpark en een aantal voetbalmomenten tijdens het bekerduel.

Bekijk website en foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *