Groene Ster krijgt hekkensluiter Woezik op bezoek

Na de bekeruitschakeling kan Groene Ster de focus leggen op het slot van de competitie in de hoofdklasse B. Komende zondag komt Woezik, de nummer laatst in de rangschikking, naar Heerlerheide. Het duel kon vorige maand vanwege sneeuw en ijs op het kunstgras geen doorgang vinden, waardoor de aanwezige arbiter Rob Wassink uit Hoofddorp een streep door het duel zette.

Woezik kent een moeilijke competitiejaargang en dat terwijl er vorig seizoen middels een tweede plek in de hoofdklasse A nog werd gestreden voor promotieduels naar de derde divisie. Met nog vier wedstrijden voor de boeg heeft de ploeg van Ton Kosterman 10 punten achterstand op een nacompetitieplek. Met zeges op EHC/Heuts en BVC’12 wist Woezik de laatste weken de nakende degradatie nog even af te wenden. Bij een verlies in Heerlerheide is het echter gedaan en zal de dalvaart naar de eerste klasse aanvaard moeten worden. Woezik zal in Heerlerheide de allerlaatste strohalm willen grijpen om in leven te blijven.

Groene Ster behaalde vorige week een puike zege op UDI’19/CSU, maar kreeg met de bekernederlaag in de slotminuut bij Gemert toch een gevoelige tik. Met het treffen tegen Woezik heeft Groene Ster een uitgelezen mogelijkheid om de rug te rechten en vol voor de drie punten te gaan. Met verder nog het restant (tweede helft) van de derby (0-1 voorsprong) op bezoek bij SV Meerssen kan Groene Ster de komende twee duels toeslaan om zich nagenoeg in veilige haven te spelen. Het eerdere duel in Wijchen wist Groene Ster in een 0-3 zege om te zetten middels rake treffers van Roel Schirra (2) en Dylan Zwartjes.

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om Groene Ster te supporteren in het duel van aanstaande zondag. Kom naar sportpark Pronsebroek en steun Groene Ster als 12e man langs de lijn! Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseB

Zondag 29 april 2018

Groene Ster – Woezik

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: R. Wassink uit Hoofddorp

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Zondag 29-04-2018 UDI’19/CSU OSS’20 14.00 uur wedstrijddag 16
BVC’12 EHC/Heuts 14.00 uur wedstrijddag 22
Baronie Goes 14.30 uur wedstrijddag 14
Meerssen IFC 14.30 uur wedstrijddag 14
Groene Ster Woezik 14.30 uur wedstrijddag 22
Halsteren Vlissingen 14.30 uur wedstrijddag 20


PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 29 april 2018 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Woezik 1 Finn Philippens pupil van de week. Finn is 11 jaar en zit in groep 7 van de Frans Postma school. Finn is middenvelder in JO11-4 welk team getraind wordt door Vincent Snippe, Kay Pappers en Kylian Yacoub. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Justin Kluivert. Finn voorspelt een 2-0 overwinning voor Groene Ster tegen Woezik.

 

 

 


BALSPONSOR

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *