Schrijf je in voor de Schalke auf Tournee voetbaldagen bij Groene Ster

Beste spelers en ouders van RKSV Groene Ster,

RKSV Groene Ster wordt op 9 en 10 juli 2018 omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Tijdens de Schalke auf Tournee voetbaldagen ga jij twee dagen trainen als een echte jeugdspeler van die Königsblauen. Ook ga je een bezoek brengen aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen.

Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar. Meld je dus snel aan via https://schalkeauftournee.nl/aanmelden/ en verzeker je van je plekje bij deze gave voetbalstage.

Inhoud van de voetbaldagen
Tijdens de eerste dag ga je trainen volgens de visie van de jeugdopleiding van de Duitse topclub. De trainingen worden gegeven door trainers die worden opgeleid bij FC Schalke 04 en minimaal in het bezit zijn van een Trainer/Coach 3 licentie.

Inhoud stadionbezoek
De tweede dag bestaat uit een bezoek aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen, het stadion waar FC Schalke 04 haar thuiswedstrijden speelt. De reis zal per touringcar worden afgelegd en er is begeleiding aanwezig. Ook kun je je ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa`s en oma`s meenemen naar Duitsland. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Kosten voor een ouder zijn € 25,-.

1-daagse:  € 59,95
Schalke 04 trainingsshirt
Training FC Schalke 04 trainers
Lunch
Certificaat
2-daagse:   € 99,-
Schalke 04 trainingsshirt
Training FC Schalke 04 trainers
Lunch
Certificaat
Busreis naar stadion van FC Schalke 04
Stadionrondleiding
Misschien ontmoeten we de spelers!

Wil jij deelnemen aan deze gave voetbalervaring? Zorg dan dat je er op 9 en 10 juli 2018 bij bent en meld je vandaag nog aan via https://schalkeauftournee.nl/aanmelden/

Mit Königsblauen Grüßen,

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *