Rabobank Clubkas Campagne: Steun RKSV Groene Ster!

Rabobank Parkstad Limburg draagt het verenigingsleven in onze regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij ook dit jaar weer de “Rabobank Clubkas Campagne” voor verenigingen en stichtingen. De Rabobank Parkstad Limburg stelt weer โ‚ฌ 150.000,- beschikbaar!

Ook RKSV Groene Ster doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Wie kunnen er stemmen?
Leden en klanten (vanaf 18 jaar) van Rabobank Parkstad Limburg kunnen hun stem uitbrengen vanaf 8 mei 2018 t/m 23 mei 2018 op de vereniging of stichting die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen en iedere klant ontvangt er drie. Er kunnen maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitgebracht worden.

Waar kan er gestemd worden?
Op 8 mei ontvangen al onze leden en klanten van Rabobank (vanaf 18 jaar) hun persoonlijke stemcode en de onderstaande link naar de stempagina.

LET OP! Stemmen kan vanaf 8 mei, op die datum gaat de site live.

https://www.raboportaal.nl/parkstad-limburg/clubkas-campagne/mainmenu/stemmen

Aan onze leden en vrienden willen we vragen om niet alleen zelf te stemmen, maar vraag in je omgeving aan familie en vrienden om hun stem op RKSV Groene Ster uit te brengen.

De opbrengst van de Rabo Clubkas Campagne zal geheel ten goede komen aan onzeย  JEUGDAFDELING ten behoeve van extra trainingsmateriaal.

Groene Ster pakt deze actie gezamenlijk op met CV De Bokkeriejesj en Schutterij St. Sebastiaan. Dus steun met uw reststemmen deze verenigingen!

Bedankt voor Uw steun!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *