Jeugdvoetbaltoernooien RKSV Groene Ster 2018 met meer dan 1000 deelnemers

Groene Ster organiseert op zaterdag 2 juni, zondag 3 juni en zondag 10 juni 2018 traditiegetrouw haar internationale jeugdvoetbaltoernooien. Ruim 90 teams hebben zich dit jaar ingeschreven voor het jaarlijks terugkerende evenement op sportpark Pronsebroek. Groene Ster organiseert toernooien voor de JO19 – JO17 – JO15 – JO13 – JO11 – JO9 – JO8 – JO7 Mini-pupillen – en voor Meisjes MO15, MO13, MO11.

Onze succesvolle formule met indeling van aparte categorieën (ieder team speelt zijn toernooi op eigen niveau), zal ook dit jaar gehandhaafd blijven. Het prijzenpakket is zeer uitgebreid met t/m de JO13/MO13-teams voor elk team een herinneringsbokaal en verder ontvangen alle teams 1 t/m 4 een winnaarsbokaal. De spelers en speelsters t/m JO11-categorie ontvangen een persoonlijke herinnering.

Vanwege het succes van afgelopen jaar zal er ook dit jaar de verkiezing van “beste speler” en “beste keeper” worden gehouden, ook dit per categorie. De spelers in de O7 t/m O13 categorie strijden tevens om de befaamde penaltybokaal.

De toernooien zullen plaatsvinden al deze dagen op de velden in sportpark Pronsebroek aan de Heigrindelweg tussen 9.30 en 18.00 uur. Kom gerust een kijkje nemen tijdens deze toernooidagen op de sportvelden van RKSV Groene Ster om te genieten van veel jeugdvoetbal!

Bekijk het reglement van het jeugdtoernooi

Bekijk onderstaand de programma’s.

Zaterdag 2 juni 2018

Zondag 3 juni 2018

Zondag 10 juni 2018

  • JO17 Reserve Elftallen
  • JO17 Standaard teams
  • MO15 Meisjes Elftallen
  • MO13 Meisjes (zeventallen)

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *