Onvergetelijke ervaring voor meisjes Groene Ster MO15-2 in Denemarken

Aan het begin van het seizoen bedachten wij, meiden + begeleiding van Groene Ster MO15-2, dat een internationaal toernooi een leuke uitdaging zou zijn. De keuze viel op het Pinkstertoernooi in Haderslev, Denemarken. Iedereen was meteen heel enthousiast!

We zijn samen met enkele ouders leuke acties gaan bedenken om het geld ervoor bijelkaar te krijgen. En dankzij veel lieve mensen met het hart op de juiste plaats, is het gelukt!

Het waren 4 onvergetelijke dagen waarbij de teamspirit van de meiden weer goed naar voren kwam. Sportief gezien was het best zwaar. Sportclub Haderslev was écht een maatje te groot, bij de andere tegenstanders speelden we vooral tegen de warmte, de slapeloze nachten en de héle lange busrit. Hierdoor werden we 7e van de 10 meidenteams.

Maar het was absoluut een onvergetelijke ervaring! 16 uur samen in een bus (hier werd wél een party-bus van gemaakt)! Samen slapen in een school! Een internationaal toernooi op een sportcomplex met 15 velden! In 4 dagen 3x naar McDonald’s! Karaoke op het strand! Elkaar nóg beter leren kennen (en daardoor écht in een deuk liggen)!

De saamhorigheid was erg groot, in de groep en naar de mensen om ons heen. We hebben veel nieuwe mensen leren kennen van o.a. Voetbalvereniging Westervoort en Rosmalen. Hier is nog veel contact mee om elkaars toernooien te bezoeken. De meiden hebben nog dagelijks contact met deze teams en hebben al leuke uitstapjes op het programma staan!

We hebben er met z’n allen hard voor gewerkt maar zijn er trots op dat het gelukt is!

Dus een mooie, wijze les… Door samenwerken en een doel voor ogen te hebben, lukt alles. Maar wel met behulp van veel mensen die ons dit gunden… Waarvoor nogmaals heel veel dank!

(ingestuurd verslag)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *