Zaterdag loting eerste ronde TOTO KNVB beker

Nadat zaterdag de laatste wedstrijd in de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker is gespeeld (Te Werve – Marvilde), zal ’s avonds de loting voor de eerste ronde van het hoofdtoernooi plaatsvinden. In deze ronde stromen alle betaaldvoetbalclubs en de drie periodekampioenen van de Tweede Divisie in, naast de winnaars van de tweede kwalificatieronde.

Als in deze ronde een amateurclub en een betaaldvoetbalclub aan elkaar gekoppeld worden, speelt de amateurclub altijd thuis. De vijf clubs die zich vorig seizoen hadden gekwalificeerd voor Europees voetbal (PSV, Ajax, Feyenoord, AZ en Vitesse) hebben een beschermde status en kunnen niet tegen elkaar loten.

De clubs die deelnemen aan de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker.

De loting zal rond 23.00 uur plaatsvinden, tijdens De Eretribune op FOX Sports. De loting is ook live te zien via totoknvbbeker.nl/live.

LIVE: LOTING EERSTE RONDE TOTO KNVB BEKER

(knvb.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *