Fortuna Sittard-doelman Job van de Walle naar Groene Ster

Groene Ster leent doelman Job van de Walle van Fortuna Sittard voor een seizoen. De 21-jarige doelman woont in Sittard en speelde voor Fortuna Sittard bij de amateurclubs Wijnandia en SVN.

Job van de Walle is een welkome versterking voor Groene Ster. De in de reguliere overschrijvingsperiode naar Groene Ster gekomen doelman Levi Hanckmann van het Belgische Patro Eisden heeft de kans gekregen om in Spanje aan de slag te gaan. De jeugdige doelman speelt in Spanje in de eredivisie voor U19-teams en heeft afgelopen zaterdag zijn debuut gemaakt met zijn club Racing Algemesí Club de Fútbol (omgeving Valencia) tegen Atletico Madrid (0-2).

Levi Hanckmann (rechts) op de foto met de keeper van Atletico Madrid

Doelman Job van de Walle mocht bij Fortuna Sittard vertrekken na de komst van de nieuwe eerste doelman Alexei Koselev. Achter de reservedoelmannen Aykut Özer en Rowen Koot was er geen perspectief meer voor Job van de Walle bij de Sittardse eredivisionist.

Door de komst van Job van de Walle beschikt Groene Ster over vier volwaardige doelmannen voor het eerste en tweede elftal. Naast Job van de Walle zijn dit Tim van Renselaar, Marc van Wersch en Luc Kudding.

Job van de Walle nieuwe doelman bij RKSV Groene Ster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *