Groene Ster ontvangt Minor in eerste thuisduel

Na de volle buit in Vlissingen (1-2) tijdens de seizoensouverture van seizoen 2018-2019 speelt Groene Ster komende zondag het eerste thuisduel van de competitie. Promovendus RKSV Minor komt op bezoek in Heerlerheide, meteen de eerste Limburgse derby van het nog prille seizoen.

Minor vertoefde vier jaar in de eerste klasse D en kon vorig seizoen op de voorlaatste speeldag in Deurne de titel veilig stellen. De ploeg van hoofdtrainer Guido Leunissen leek door vier nederlagen op rij in de eindfase van de competitie het nog spannend te gaan maken, maar aangezien de concurrentie ook bleef morsen kon alsnog zo’n vier maanden geleden het kampioenschap worden gevierd. Minor debuteerde vorige week in de hoofdklasse B met een verdienstelijk 2-2 gelijkspel tegen het Rotterdamse Leonidas. De ploeg uit Nuth wist een 0-2 achterstand alsnog recht te trekken en zal als vervolg hierop bij Groene Ster opnieuw de huid duur willen verkopen.

Groene Ster kende een prettige start van het seizoen door de drie punten vanuit Vlissingen mee de bus in te nemen richting Heerlerheide. Na een gedegen eerste helft met de voorsprong via Cem Unal vlak voor rust konden de Zeeuwen na de pauze de gelijkmaker scoren. In een fase waarin Groene Ster het lastig leek te krijgen, werd alsnog aan het langste eind getrokken door een rake treffer van Mick Hellemons. Een prima seizoensopener voor Groene Ster die het nodige vertrouwen zal geven om ook in het eerste thuisduel van de nieuwe competitie te laten zien waartoe het in staat is. Groene Ster en Minor oefenden begin augustus bij de start van de voorbereiding al tegen elkaar. Drie treffers in de eerste helft leverde uiteindelijk een reguliere 3-0 overwinning op voor Groene Ster. Zondag rolt de bal echter voor de felbegeerde punten en hopen wij u allemaal te mogen begroeten langs de lijn.

Kom naar sportpark Pronsebroek om Groene Ster aan het werk te zien in het eerste thuisduel van het nieuwe seizoen! Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseB

Zondag 9 september 2018

Groene Ster – Minor

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Johan Jensch uit Almere

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 2 Gemert IFC 14.00 uur
09-09-2018 Groene Ster Minor 14.30 uur
Periode 1 Baronie sva Papendorp 14.30 uur
De Meern Vlissingen 14.00 uur
RKAVV UDI’19/CSU 14.30 uur
Leonidas Alphense Boys 13.00 uur
Unitas Halsteren 14.30 uur
Nuenen Meerssen 19.30 uur zaterdag 08-09-18

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 9 september 2018 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Minor 1 Dani Sluijmers pupil van de week. Dani is 7 jaar en zit in groep 4 van basisschool De Ganzerik. Dani speelt in JO9-3 welk team getraind wordt door zijn vader Andy Sluijmers. Zijn favoriete club is Juventus en zijn favoriete speler is Christiano Ronaldo. Dani voorspelt een 3-1 overwinning voor Groene Ster tegen Minor.

 

 

 


BALSPONSOR EN SPONSOR VAN DE WEEK


BORDSPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *