Groene Ster wil goede gevoel vasthouden in Utrecht

Aanstaande zondag maakt Groene Ster op de derde wedstrijddag van de hoofdklasse B de reis naar de provincie Utrecht waar het nieuwe en onbekende sva Papendorp de tegenstander is. sva (Sport Vereniging Atlas) Papendorp, vernoemd naar het gelijknamige gebied waar het sportpark gevestigd is, maakte op zondag 2 september haar debuut in het amateurvoetbal met een 1-1 gelijkspel tegen RKAVV. sva Papendorp vloeit voort uit het vroegere Magreb’90 dat vorig seizoen nog onder die naam actief was in de zaterdag derde divisie en nu dus deel uit maakt van de zondag hoofdklasse B. Na de remise in de seizoensouverture bleek Papendorp vooral voer voor de journalistiek. Afgelopen zondag kreeg Papendorp een fikse nederlaag te verwerken met een 8-1 oorvijg bij Baronie. De afstraffing paste in een week vol gebeurtenissen bij de Utrechtse amateurclub, waarin trainer Mohamed el Abdallaoui al na het eerste duel opstapte en Papendorp-aanvoerder Sardi bij een oefenduel tegen Huizen in elkaar werd geslagen. Inmiddels beschikt Papendorp over een trainersduo met de juiste licentie om het seizoen af te maken. Tegen Groene Ster zal Papendorp derhalve op zoek gaan naar eerherstel.

De 100% score in de eerste twee competitieduels hebben Groene Ster een prima start gegeven in het achtste achtereenvolgende seizoen in de hoofdklasse B. Na de 5-1 zege tegen Minor zal Groene Ster in Utrecht op jacht willen gaan naar de gewenste driepunter. Papendorp is een volledig onbeschreven blad voor de equipe van Maurice Verbunt, waardoor er vooral van eigen kracht zal worden uitgegaan in de Domstad. Na de gewonnen competitieduels tegen Vlissingen en Minor zal de technische staf de geconstateerde verbeterpunten gebruikt hebben om verder te slijpen aan de gewenste speelwijze. Het goede gevoel vasthouden is dan ook het credo voor Groene Ster om daarmee de kickstart in de hoofdklasse B te continueren.

Geef u op voor de busreis naar Utrecht!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.30 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Utrecht. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Papendorp
Tirionlaan 3
3528 BM Utrecht

HoofdklasseB

Zondag 16 september 2018

sva Papendorp – Groene Ster

Locatie: Sportpark Papendorp

Scheidsrechter: Miquel Tjong-A-Hung uit Purmerend

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 10.30 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 3 UDI’19/CSU Nuenen 14.00 uur
16-09-2018 Halsteren RKAVV 14.30 uur
Periode 1 Vlissingen Unitas 14.00 uur
sva Papendorp Groene Ster 14.30 uur
Alphense Boys Minor 14.00 uur
IFC Baronie 14.00 uur
Meerssen Leonidas 14.30 uur
Gemert De Meern 14.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *