Groene Ster start volle week met thuisduel tegen Alphense Boys

Groene Ster heeft een drukke week voor de boeg. Komende zondag komt Alphense Boys naar Heerlerheide, woensdagavond is derdedivisionist TEC (TOTO KNVB beker) de tegenstander en de afsluiter van de maand september vindt plaats in Gemert. De eerste horde voor de manschappen van Maurice Verbunt is nieuwkomer Alphense Boys.

Alphense Boys is met ruim 1000 leden een van de grootste sportverenigingen in Alphen aan den Rijn. Na de promotie in seizoen 2016-2017 naar de hoofdklasse speelde Alphense Boys vorig seizoen in de hoofdklasse A en behaalde daar een verdienstelijke 7e plaats in de eindrangschikking. De club heeft in de media de ambitie uitgesproken om in de top van de hoofdklasse B te willen acteren en op basis daarvan zullen de vijf verspeelde punten op eigen bodem tegen Unitas (1-2) en Minor (2-2) als tegenvallend worden beschouwd. Alphense Boys zal derhalve in de komende uitduels in Limburg tegen Groene Ster en SV Meerssen (30 september) geen verdere averij willen oplopen.

Na de soevereine 0-5 zege bij Papendorp zal Groene Ster willen voortborduren op de mooie start van het seizoen. Met de drie komende topduels in het vooruitzicht kan Groene Ster laten zien waartoe het in staat kan zijn in een aantal uitdagende wedstrijden waarin de intensiteit omhoog zal gaan. De 100% score uit de eerste drie duels dragen in ieder geval bij aan veel vertrouwen en een prima sfeer in de spelersgroep. Op de vierde wedstrijddag zal de ontmoeting met Alphense Boys de sportieve uitdaging bieden om de gedeelde koppositie in de hoofdklasse B met verve te verdedigen.

Wij nodigen iedereen van harte uit om de hoofdmacht zondagmiddag langs de lijn te vergezellen. Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

Na afloop van Groene Ster – Alphense Boys kunt u in de kantine vanaf 16.45 uur de eredivisiekraker PSV – Ajax live aanschouwen. Mis het niet!

HoofdklasseB

Zondag 23 september 2018

Groene Ster – Alphense Boys

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Arthur Midden uit Heteren

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 4 Minor Gemert 14.30 uur
23-09-2018 Groene Ster Alphense Boys 14.30 uur
Periode 1 Baronie Meerssen 14.30 uur
De Meern UDI’19/CSU 14.00 uur
RKAVV IFC 14.30 uur
Leonidas Vlissingen 13.00 uur
Unitas sva Papendorp 14.30 uur
Nuenen Halsteren 14.00 uur

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 23 september 2018 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Alphense Boys 1 Quint Bol pupil van de week. Quint is 8 jaar en zit in groep 5 van basisschool Langenberg. Quint speelt als spits in JO9-1 welk team getraind wordt door Sandor Jeurissen en Sander Dijkstra. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Lionel Messi. Quint voorspelt een 6-3 overwinning voor Groene Ster tegen Alphense Boys.

 

 

 

 


BALSPONSOR EN SPONSOR VAN DE WEEK

Rutten & Welling advocaten


BORDSPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *