Tweede ronde districtsbeker: LHC – Groene Ster

De loting en het programma van de tweede bekerronde bij de mannen standaardteams in district Zuid II zijn bekend. In totaal hebben 98 teams zich geplaatst voor deze ronde. Voor Groene Ster staat er een uitduel op het programma tegen tweedeklasser LHC uit Eygelshoven.

Bekijk de volledige loting van de tweede ronde

De wedstrijden zijn in principe vastgesteld op zondag 11 november. Indien een team op deze datum al competitieverplichtingen heeft, is betreffende bekerwedstrijd vastgesteld op donderdagavond 8 november.

Ook indien er op zondag 28 oktober of eerder competitiewedstrijden geen doorgang vinden, worden deze alsnog ingepland op zondag 11 november. De bekerwedstrijden worden dan ingepland op donderdag 8 november. De bekerwedstrijden mogen eventueel in overleg vooruit gespeeld worden.

In de tweede ronde worden 34 tussenwedstrijden gespeeld om te komen tot 64 teams. De volgende teams hebben een vrijlot voor de tweede ronde: Avesteyn, Blerick, Ceasar, Constantia, DBSV, DESM, FC Bemelen, FC Geleen Zuid, Gemert, Heer, KVC Oranje, Laar, Mierlo Hout, Mifano, Milheezer Boys, Nooit Gedacht, NWC, Obbicht, Prinses Irene, RKPVV, SDDL, SIOL, SPV, SVH’39, SVME, SV Meerssen, Vitesse ’08, Voerendaal, Volkel en vv SCM.

(knvb.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *