Lotingen TOTO KNVB beker naar zaterdagavond

De lotingen voor de TOTO KNVB Beker vinden dit seizoen op zaterdagavond plaats, in plaats van donderdag. Net als bij de loting voor de eerste ronde zal er geloot worden tijdens De Eretribune op FOX Sports.

Voorheen werd er geloot op het moment dat alle samenvattingen waren uitgezonden op Veronica, na afloop van de laatste bekerwedstrijd op donderdagavond. Nu de TOTO KNVB Beker ook op het open net bij FOX wordt uitgezonden, heeft de KNVB samen met FOX gekeken naar de mogelijkheden om de loting op een andere manier aan te pakken.

Nieuwe opzet
Met de nieuwe opzet van de loting zal deze niet alleen in het weekend plaatsvinden en daarmee voor de voetbalfans op een gunstiger moment, maar ook in een herkenbare setting en met de aanwezigheid van publiek, gasten en analisten. In september en oktober kan er – vanwege het Eredivisieprogramma die zaterdagavonden – rond 23.00 uur geloot worden, in december en januari rond de klok van 22.00 uur.

De loting is ook live te zien zijn op totoknvbbeker.nl/live. De KNVB streeft ernaar om het programma voor de volgende ronde de maandagmiddag na de loting bekend te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *