G-team Groene Ster op zoek naar nieuwe leden!

De G staat voor Goed voetbal, voor Gezond bewegen en last but not least voor Gezelligheid. Al voor het vierde jaar speelt bij Groene Ster een G-team. Sporten heeft bij deze groep mensen dan ook een zeer belangrijke sociale functie.

Het G-team gaat al jaren prima, maar het team zit nu wat krapjes in de spelers/speelsters.

Het G-team is dringend op zoek naar nieuwe leden. Jongens en meisjes vanaf 15 jaar die op dinsdag en donderdagavond (19.30 uur) willen trainen zijn van harte welkom. De wedstrijden zijn op zaterdag.

Kom eens vrijblijvend naar een training (dinsdag en donderdag om 19.30 uur op Sportpark Pronsebroek, Hei-Grindelweg, Heerlerheide), bel met trainer Maurice Boon (06-24464351) of stuur een e-mail naar [email protected]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *