Sjaals Groene Ster – Heerenveen verkrijgbaar in kantine

Vanaf dinsdag 23 oktober kunnen de bestelde ‘limited edition’ wedstrijdsjaals van Groene Ster – Heerenveen (EUR 7,50 per sjaal) worden afgehaald in de kantine. Wil je ook zo’n sjaal in je bezit, zorg dan ervoor dat je er snel bij bent. Er zijn nog maar een beperkt aantal sjaals te koop! OP = OP! Sjaals kunnen ook per post worden verstuurd. Stuur dan een e-mail met naam en adres naar [email protected] en je krijgt verdere informatie omtrent de afhandeling.

Inmiddels is voor niet-leden, buiten de voorverkoopmomenten in de kantine van Groene Ster, ook de voorverkoop gestart bij een aantal lokale ondernemers. U kunt uw entreetickets voor Groene Ster – SC Heerenveen ook bemachtigen bij de volgende verkooppunten:

* Café-Zaal d’r Bok, Bokstraat 53, 6413 AS Heerlen 
* Tabak & Gemak Heksenberg, Mgr. Hanssenstraat 17, 6414 CC Heerlen 
* Café De Bolle, Gravenstraat 2, 6413 ES Heerlen
* Primera Heerlerheide, Wannerstraat 15-17, 6413 EV Heerlen

De voorverkoop momenten in de kantine van Groene Ster zijn als volgt:

Vrijdag 26 oktober 2018 van 18.30 uur t/m 21.30 uur
Zaterdag 27 oktober 2018 van 11.00 uur t/m 14.00 uur

De leden van Groene Ster kunnen op deze voorverkoop momenten hun persoonsgebonden toegangsbewijs afhalen. LET OP: Dit kan alleen tijdens de voorverkoop momenten in de kantine van Groene Ster! 

De entreeprijs voor deze wedstrijd bedraagt EUR 10,00 voor volwassenen. De entreeprijs voor de leeftijd 65+ en jeugd t/m 14 jaar bedraagt EUR 5,00.

Groene Ster leden hebben voor deze wedstrijd vrije toegang, mits zij op een van de voorverkoopavonden hun persoonsgebonden toegangskaart persoonlijk komen afhalen in de kantine. Op de wedstrijddag zelf dienen leden die geen persoonsgebonden toegangskaart hebben afgehaald de normaal geldende entreeprijs te betalen.

Aangezien er een grote drukte wordt verwacht, verzoeken wij de mensen uit Heerlerheide te voet naar sportpark Pronsebroek te komen.

Tot ziens op woensdag 31 oktober!


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *