Groene Ster 6 wint opnieuw in beker

Groene Ster 6 heeft opnieuw een keurige prestatie geleverd. De nummer drie in de competitie versloeg in de tweede ronde van de districtsbeker voor reserve elftallen op overtuigende wijze De Leeuw 4 met grote cijfers: 4-1.

Een goed combinerend Groene Ster 6 kwam in de eerste helft op een comfortabele 2-0 voorsprong door doelpunten van Kevin Herben en Kenneth Thomassen. Na de snelle aansluitingstreffer van de Leeuw (2-1) kwam het rustsignaal precies op tijd. Na de pauze ging De Leeuw volop in de aanval op jacht naar de gelijkmaker, maar deze bleef uit mede door uitstekend keeperswerk van Groene Ster-doelman Vincent van de Bosch. Ook Groene Ster bleef de aanval zoeken en niet zonder succes. De hardwerkende ploeg van Groene Ster werd beloond met twee doelpunten van de trefzekere Anthony Speth, die zorgde voor de 3-1 en 4-1. Als ware cupfighter, in navolging van Groene Ster 1, heeft Groene Ster 6 zich geplaatst voor de derde ronde in de beker.

In die derde ronde van de beker gaat Groene Ster 6 op bezoek bij KVC Oranje 4 op dinsdag 11 december (aanvang: 19.30 uur).

Jongens, alvast veel succes!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *