Groene Ster MO17-1 in winning mood

Woensdagavond 14 november was er een inhaalwedstrijd voor Groene Ster MO17-1 tegen FC Hoensbroek MO17-1. Het gehele meidenteam van Groene Ster MO17-1 was aanwezig voor deze belangrijke wedstrijd. Er was veel publiek van beiden kanten om dit duel niet te missen.

Het veld was wat mistig maar de sfeer was erg goed. De eerste helft liet van beide kanten aantrekkelijk voetbal zien in een hoog tempo. Groene Ster scoorde al zeer snel een doelpunt en na een paar minuten volgde de tweede goal. Groene Ster ging met een voorsprong van 0-2 de rust in.

In de tweede helft scoorde zowel Groene Ster als FC Hoensbroek waardoor de eindstand 1-3 werd in het voordeel van Groene Ster.

Gefeliciteerd meiden goed gespeeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *