Groene Ster MO17-1 boekt achtste zege

Het leek een mooie dag te worden. Het zonnetje brak in de ochtend al door, maar eenmaal op het veld voor de wedstrijd tegen SJO DMJ16 (Doenrade, Merkelbeek, Jabeek) MO17-1 tegen Groene Ster MO17-1 begon het zachtjes te regenen met een harde wind en dat is ook zo de hele wedstrijd gebleven. Wat opviel was een enorm sportief en eerlijk spel van beide kanten en de complimenten aan de scheidsrechter die voortreffelijk floot.

De eerste helft kwam Groene Ster op voorsprong met 0-2 en na een trefzekere tweede helft eindigde het duel in een 1-5 overwinning voor de meiden van MO17-1. Dus weer een winstpartij voor Groene Ster en nog steeds ongeslagen op kop met 24 punten uit 8 duels.

Goed gespeeld meiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *