Het talent van Groene Ster JO8-1

Zoals bij elke grote vereniging is de jeugd de toekomst en als dit klopt dan heeft Groene Ster een hele mooie toekomst.

Elke dinsdag en donderdag is het een komen en gaan van toekomstige sterren en heel soms bepaald het lot dat er een team is waarin heel veel sterren zijn die zo veel talent hebben dat geen enkele tegenstander (op 1 team na, waarvan de jongste de grootste van het veld was) ze weerstand kan bieden.

Al 10 overwinningen met grote cijfers en mooi technisch voetbal waar je de trucjes, hakjes, overstapjes, die alleen Ronaldinho in zijn beste dagen onder de knie had, je om de oren vliegen. Soms zo mooi dat zelfs de ouders van de tegenstanders klappen en dat is precies het charme van dit elftal.

Groene Ster J08-1 bedankt voor het goede begin van het weekend, want ook al spelen jullie soms al om 8.30 uur in de ijzige kou op plekken waar de mollen nog geen vakantie willen vieren, door jullie spel voelde elke wedstrijd zo warm en intens dat we ons waanden in een uitverkocht stadion ergens in Rio om daarna weer terug te keren naar de realiteit dat dit misschien wel eenmalig is dat deze lichting samen zit in 1 team.

Jayce, Daan, Vyjairo, Xavi (ook middenvelder), Souleiman, Ilias, Lot (zoontje van Roda-speler El Makrini) en Rayan. Bedankt voor de mooie wedstrijden!

Een trotse ouder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *