Groene Ster 2 in slotminuut naar volle winst en koppositie

Groene Ster 2 heeft de eerste seizoenshelft afgesloten met een 2-1 zege op Scharn 2. Op een regenachtige zondagmorgen kwam de volle buit voor de reserves van Groene Ster pas tot stand in de slotminuut toen Sammy Sabri de winnende treffer scoorde.

Onder een continue regenval en met het ontstoken kunstlicht op sportpark Pronsebroek wist Groene Ster 2 voor de rust nog geen potten te breken, waardoor de brilstand met rust een logisch gevolg was. Na de pauze was het echter verrassend Scharn 2 dat via Jasper Moonen de score opende (0-1). Groene Ster 2 wilde echter geen averij oplopen, knokte zicht terug in de wedstrijd en zag de gelijkmaker vallen via aanvaller Youri Gommans (1-1). Nadat Groene Ster 2 via Youri Vraets en Tom Hermans al dicht bij een winnende treffer was, bleek uiteindelijk de ultieme slotfase de bevrijdende 2-1 op te leveren nadat Sammy Sabri van dichtbij wist af te ronden na een scherp aangemeten hoekschop van Zaid Akachar.

Groene Ster 2 blijft daarmee ongeslagen en sluit de eerste competitiehelft af met 27 punten uit 11 duels. Door het gelijkspel van koploper Boekel Sport 3 tegen VV Schaesberg 2 (1-1) gaat Groene Ster 2 op basis van een beter doelsaldo aan kop in de reserve eerste klasse. Als promovendus een mooie prestatie van spelers en staf, die nu kunnen genieten van een welverdiende winterpauze. Zondag 10 februari 2019 wordt de competitie hervat voor Groene Ster 2 met een uitduel bij SV Laar 2.


STAND:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *