Groene Ster-lid Rene Dortant overleden

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons lid Rene Dortant. Rene is vrijdag 1 februari 2019 overleden op 62-jarige leeftijd.

Ondanks zijn slopende ziekte kwam Rene op doordeweekse dagen in de ochtend regelmatig een kop koffie drinken met de vrijwilligers die bij Groene Ster werkzaam zijn. Tevens was Rene een trouw supporter van ons eerste elftal, die ook tijdens de derde helft in de kantine van de partij was. Op zondagmorgen bezocht hij steevast de wedstrijden van de overige senioren-elftallen. Rene was ook lid van de Vriendenclub Groene Ster. Als jeugdspeler doorliep hij de jeugdafdeling van Groene Ster en maakte hij deel uit van de zaalvoetbalclub die een aantal jaren deel uit maakte van Groene Ster.

Groene Ster verliest een trouw lid en supporter. Wij wensen zijn partner Marion, familie en vrienden veel sterkte met het dragen van dit grote verlies.

Het afscheid van Rene zal in besloten kring plaatsvinden.

Voor de aftrap van de wedstrijd Groene Ster 1 – Gemert 1 op zondag 3 februari zal een minuut stilte worden gehouden ter nagedachtenis aan Rene.

Namens Bestuur en Leden RKSV Groene Ster

Jos J.J. Op ’t Eijnde
Voorzitter


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *