Groene Ster op zoek naar eerherstel in Leidschendam

Komende zondag reist Groene Ster af naar Leidschendam om de degens te kruisen met RKAVV, de nummer 12 van de huidige ranglijst. Na de duidelijke 0-3 thuisnederlaag tegen Gemert zal Groene Ster op zoek moeten gaan naar eerherstel om de nog altijd fraaie klassering in de top van de hoofdklasse B waar te maken.

RKAVV speelde afgelopen seizoen in de hoofdklasse A en eindigde daar op een verdienstelijke negende plaats. De ploeg van trainer Maurizio Ceccucci werd dit seizoen door de KNVB overgeheveld naar de hoofdklasse B en staat na 16 gespeelde duels net boven de gevarenzone. Afgelopen zaterdag werd een knap resultaat geboekt door bij Nuenen met 0-1 te zegevieren. De laatste thuiswedstrijd tegen Leonidas, een duel in de onderste regionen, ging echter verloren met 0-2. De wisselvalligheid zal RKAVV tegen Groene Ster een halt toe willen roepen.

Groene Ster zal ook voor de winst willen gaan op sportpark Kastelenring om de valse start van 2019 uit te wissen. Het eerdere onderlinge treffen werd door de groen-witten in een klinkende 4-0 zege omgezet. De 100e treffer van Maikel van Kesteren en een hattrick van Chefrino Eind bezorgde Groene Ster de volle buit in een trefzekere tweede helft. Het zal duidelijk zijn dat het deze keer niet zo eenvoudig zal gaan tegen een ploeg die de punten hard nodig heeft. Scheidsrechter Rob Wassink uit Hoofddorp zal zondagmiddag om 14.30 uur op het kunstgras van sportpark Kastelenring de twee teams tot voetbal manen.

Geef u op voor de busreis naar Leidschendam!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.00 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Leidschendam. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Kastelenring
Sportparkweg 4
2263 SX Leidschendam

HoofdklasseB

Zondag 10 februari 2019

RKAVV – Groene Ster

Locatie: Sportpark Kastelenring

Scheidsrechter: Rob Wassink uit Hoofddorp

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 10.00 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 19 UDI’19/CSU Vlissingen 14.00 uur
10-02-2019 De Meern Minor 14.00 uur
Periode 2 IFC Leonidas 14.00 uur
Halsteren Alphense Boys 14.30 uur
Meerssen Unitas 14.30 uur
RKAVV Groene Ster 14.30 uur
Baronie Nuenen 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *