MovaWorks, ICT Service Limburg en RKSV Groene Ster gaan samenwerken

Groene Ster heeft een nieuwe partner mogen begroeten: ICT Service Limburg en Movaworks.

ICT Service Limburg is gespecialiseerd in het overtuigen van bedrijven over de kracht van Online Marketing. Ook is ICT Service Limburg er voor al jouw computerproblemen!

MovaWorks is een ambitieus web, hosting en design bedrijf die gespecialiseerd is in alles wat met het web te maken heeft.

ICT Service Limburg en MovaWorks voeren als partners uitdagende projecten uit door hun gezamenlijke expertise te combineren. Beide bedrijven gaan hun expertise nu verder delen binnen onze vereniging.

Andy Peeters (eigenaar van ICT Service Limburg) en Ralf Vanderheijden (MovaWorks): “Wij zijn trots om een steentje te mogen bijdragen aan deze mooie club. Wij zullen Groene Ster ondersteunen bij online vraagstukken zoals onder andere digitale nieuwsbrieven en ook als bordsponsor.”

Lees hieronder verdere informatie over Movaworks en ICT Service Limburg.

MovaWorks

MovaWorks is een ambitieus web, hosting en design bedrijf die gespecialiseerd is in alles wat met het web te maken heeft. Met al meer dan 10 jaar ervaring in de branche en een goed gevuld portfolio gaat MovaWorks graag iedere uitdaging aan.

Waar grote landelijke hosting providers kiezen voor low- budget prijzen maar daardoor overvolle servers, kiest MovaWorks voor snelheid, stabiliteit en vergaande optimalisaties. Dit alles lokaal in de regio maar dan met persoonlijke service.

Als je kiest voor MovaWorks dan kies je voor een lokale webhosting partij uit de regio Parkstad. Wij maken graag persoonlijk kennis om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Fly with us – MovaWorks

www.movaworks.com

ICT Service Limburg

Wij overtuigen andere bedrijven van de kracht van Online Marketing. Dat geeft ons een enorme kick. Waar we nog een kick van krijgen? Het oplossen van al jouw computerproblemen!

Dé kracht van online marketing
Wij helpen bedrijven om succesvol te worden in online zichtbaarheid. Onze specialisaties zijn het ontwikkelen, optimaliseren en onderhouden van goed scorende websites & webshops, het vindbaar maken in zoekmachines (SEO & SEA) en het ontzorgen van online marketing activiteiten zoals social media, zodat je alle tijd kunt steken in de ontwikkeling van je bedrijf.

Oplossen van computerproblemen
Snel (meestal binnen 1 werkdag), vakkundig en enthousiast; zo staan wij iedere dag klaar voor al je particuliere computerproblemen. Van het sneller maken tot repareren, en van verkoop van nieuwe laptops en computers tot het jaarlijks onderhouden van de ICT voor mkb bedrijven.

Je vindt ons aan de Bokstraat 2 te Heerlen, je bent altijd welkom zonder afspraak!

www.ictlimburg.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *