400 officiële duels voor Maikel van Kesteren

Na de mijlpaal van 100 officiële treffers in het thuisduel tegen RKAVV van 21 oktober 2018 bereikte aanvoerder Maikel van Kesteren afgelopen zondag opnieuw een unieke prestatie. In het met 2-1 verloren uitduel bij GVV Unitas in Gorinchem speelde de 32-jarige middenvelder alweer zijn 400e officiële duel (beker en (na)-competitie) in dienst van Groene Ster. Een ongekende prestatie van formaat in 12 seizoenen Groene Ster. Al meer dan een decennium is de captain van onze hoofdmacht met een nimmer aflatende inzet een belangrijke schakel tussen verdediging en aanval.

Groene Ster feliciteert Maikel van harte met deze ongeëvenaarde grens van 400 officiële wedstrijden!

Op een later moment dit seizoen zal Groene Ster zoals gebruikelijk aandacht schenken aan de spelers die gedurende de lopende voetbaljaargang een (nieuw) jubileum aantal wedstrijden hebben gespeeld in Groene Ster 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *