Nieuwbouw sportcomplex Pronsebroek van start (2)

Donderdag 28 maart 2019 is de nieuwbouw van de kleedaccommodatie en sportzaal op sportpark Pronsebroek definitief van start gegaan. Nadat in de voorbije weken al een begin werd gemaakt met het verwijderen van het asfalt en het afgraven van de grond is met het storten van de gewapende fundatiepalen de echte bouwstart een feit.

Op onze website zullen wij jullie actueel met foto’s op de hoogte houden van de verdere realisatie.

Aannemer werkt van 7.00 uur tot 17.00 uur
Meestal werkt de aannemer op werkdagen tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Bij de ingang (poorten/hekwerken) van het sportcomplex Pronsebroek staan overdag mobiele wegafzettingen op de parkeerplaatsen aan de Hei-Grindelweg. Het vrachtverkeer heeft dan voldoende ruimte om op het bouwterrein te komen. De aannemer zorgt ervoor dat regelmatig een veegwagen de straat schoonmaakt. Overigens zal de aannemer proberen om zo weinig overlast te veroorzaken. Daarom hoopt aannemer en gemeente op ieders begrip mocht er onverhoopt toch overlast ontstaan.

Heeft u vragen over de nieuwbouw of heeft u overlast?
Neem dan contact op met Geelen Bouwbedrijf B.V. (bij voorkeur per mail: [email protected] – tel.nr: 0475-591848) of gemeente Heerlen.

Mededeling voor onze leden en bezoekers van ons sportpark
Het bouwterrein zal worden afgezet met bouwhekken. Het is dan ook voor eenieder verboden het bouwterrein te betreden. Wij rekenen op ieders medewerking.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *