Wiertz Personeelsdiensten nieuwe partner Groene Ster

RKSV Groene Ster heeft opnieuw een nieuwe partner mogen begroeten binnen onze trouwe groep van partners/sponsoren. Wiertz Personeelsdiensten is de komende drie jaar als partner/stersponsor verbonden aan onze vereniging. In dit bericht een nadere introductie en voorstelling van Wiertz Personeelsdiensten. De komende tijd zullen wij onze leden en partners nader informeren over de samenwerking tussen Wiertz Personeelsdiensten en Groene Ster. Bestuur en sponsorcommissie heten Wiertz Personeelsdiensten van harte welkom bij Groene Ster.

Wiertz Personeelsdiensten is sterk in werk. We zijn er voor tijdelijke uitzendbanen en voor banen in vaste dienst. Op alle opleidingsniveaus en in alle branches. Van horeca tot bouw. Van zorg tot techniek. Van zakelijke dienstverlening tot callcenters. Wij maken er werk van! Wat ons anders maakt, is dat wij echt werk van mensen maken. Bijzondere mensen die op zoek zijn naar bijzondere banen.

Wij staan voor een persoonlijke aanpak en geloven dat dit de manier is om de juiste talenten te vinden. De reguliere werving gebeurt, buiten online, vooral door onze kantoren. Wij beschikken over een groot kantorennetwerk op 16 plaatsen in Zuid-Nederland waar dagelijks kandidaten ingeschreven worden. Ook is er een filiaal van Wiertz Personeelsdiensten gevestigd in Wroclaw (Polen) waarmee we volop inzetten op het werven van arbeidsmigranten. Onze toegankelijkheid, lokale aanwezigheid en persoonlijk contact zijn ons onderscheidend vermogen.

Met verschillende, op maat ingerichte diensten, zorgen wij voor de meest succesvolle invulling van de flexibele schil van bedrijven. Wij zijn niet voor niks dรฉ intermediair van Limburg. Een organisatie die staat voor passie, ondernemersgeest, kwaliteit en waar lokale aanpak en persoonlijke aandacht altijd centraal blijven staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *