Amerikaans meisjesteam te gast bij Groene Ster

Op dinsdag 23 april was er een internationale ontmoeting bij Groene Ster. Het meisjesteam Groene Ster MO15-1 speelde een wedstrijd tegen de Amerikaanse voetbalvereniging Far Post Soccer Club.

Met maar liefst 21 speelsters uit het geboortejaar 2005 namen de Amerikaanse talenten het op tegen Groene Ster MO15-1. Het werd een schitterende en sportieve wedstrijd die eindigde in een 3-2 overwinning voor onze Amerikaanse gasten.

Na afloop was er nog een gezellig samenzijn in onze kantine, waarbij de beide teams nader kennis met elkaar maakten en er volop fotoโ€™s werden gemaakt. Kortom, een geslaagde internationale wedstrijd voor onze meisjes van MO15-1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *