Amerikaans meisjesteam te gast bij Groene Ster

Op dinsdag 23 april was er een internationale ontmoeting bij Groene Ster. Het meisjesteam Groene Ster MO15-1 speelde een wedstrijd tegen de Amerikaanse voetbalvereniging Far Post Soccer Club.

Met maar liefst 21 speelsters uit het geboortejaar 2005 namen de Amerikaanse talenten het op tegen Groene Ster MO15-1. Het werd een schitterende en sportieve wedstrijd die eindigde in een 3-2 overwinning voor onze Amerikaanse gasten.

Na afloop was er nog een gezellig samenzijn in onze kantine, waarbij de beide teams nader kennis met elkaar maakten en er volop foto’s werden gemaakt. Kortom, een geslaagde internationale wedstrijd voor onze meisjes van MO15-1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *