Groene Ster 2 maakt zich op voor topper in Brabant

Net als het eerste elftal is ook Groene Ster 2 volop verwikkeld in de titelrace. Met nog vier finales voor de boeg hervat koploper Groene Ster 2 komende zondag de competitie in de reserve eerste klasse A met de topper op bezoek bij Boekel Sport 3. De Brabantse ploeg is met een punt achterstand de naaste achtervolger van de groen-witten in de spannende kampioensrace. In het eerdere onderlinge treffen hielden beide ploegen elkaar in evenwicht (1-1).

Komende zondag vertrekt een bomvolle bus met spelers, staf en aanhang om 07.30 uur vanaf sportpark Pronsebroek richting Noord-Brabant waar op sportpark De Donk om 10.30 uur wordt afgetrapt voor een wellicht beslissend duel in de titelstrijd. Groene Ster-supporters die met eigen vervoer het tweede elftal willen ondersteunen kunnen de navigatie afstellen op:
Sportpark De Donk
Waterval 9
5427 HL Boekel

Wij wensen spelers en staf veel succes!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *