Groene Ster leden beklimmen Alpe d’HuZes voor goede doel

Begin juni reizen een groep van 22 familieleden, vrienden en Groene Ster-leden van ons vorig jaar veel te vroeg overleden Groene Ster kaderlid Hubert Leerssen naar de Alpe d’HuZes in Frankrijk. Hubert heeft zijn strijd tegen kanker niet kunnen winnen en als eerbetoon en respect aan hem gaat dit team de uitdaging aan.

Alpe d’HuZes is het jaarlijks fiets- en loopevenement voor KWF Kankerbestrijding dat op de beroemde Franse berg Alpe d’Huez plaatsvindt. Onder het motto “opgeven is geen optie” fietsen, lopen of wandelen duizenden deelnemers de Alpe d’Huez op. Naast de sportieve uitdaging hebben ze ook de uitdaging om zo veel mogelijk sponsorgeld bijeen te brengen en daarmee een bijdrage te leveren aan onderzoek naar kanker.

Voor het team genaamd ‘Just Keep Moving’ komen een aantal Groene Ster-leden in actie, te weten Maurice Hoofs, Daniëlle Leerssen en Thimo Leerssen. Zij gaan fietsend of wandelend de berg bedwingen.

Alle geledingen binnen Groene Ster ondersteunen dit fantastische initiatief. Immers iedereen krijgt helaas in meer of mindere mate met kanker te maken in zijn/haar omgeving. Wij vragen dan ook onze leden, supporters en partners/sponsoren dit team te ondersteunen middels een financiële donatie.

Elke euro die gedoneerd wordt aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds gaat direct en voor 100% naar kankeronderzoek. Klik op een van onderstaande deelnemers om uw bijdrage over te maken.

Maurice Hoofs

Daniëlle Leerssen

Thimo Leerssen.

De Alpe d’HuZes-koersdag vindt plaats op donderdag 6 juni 2019. De Alpe d’HuZes-koersweek is van zondag 2 juni tot en met vrijdag 7 juni 2019.

Namens bestuur RKSV Groene Ster en team ‘Just Keep Moving’ alvast hartelijk dank voor uw steun.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *