Groene Ster – VVV-Venlo definitief op sportpark Pronsebroek

De bekerwedstrijd in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker tussen derdedivisionist Groene Ster en eredivisionist VVV-Venlo zal op woensdag 30 oktober 2019 definitief plaatsvinden op ons eigen sportpark Pronsebroek aan de Hei-Grindelweg te Heerlerheide. Aanvang van dit bekertreffen is om 19.45 uur. Groene Ster heeft hierover met de politie en de burgemeester van de gemeente Heerlen gesproken en die verleent alle medewerking om de wedstrijd op onze accommodatie door te laten gaan. Groene Ster wil voor iedereen hier een fantastisch en onvergetelijk evenement van maken.

Blijf de website en social media van Groene Ster in de gaten houden voor alle nieuws en informatie rondom Groene Ster โ€“ VVV-Venlo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *