Zaid Akachar matchwinnaar voor Groene Ster 2

Groene Ster 2 moest afgelopen zondag tegen het sterke HVCH 2 diep gaan om de volle winst te behalen. Het was uiteindelijk de hardwerkende aanvaller Zaid Akachar die matchwinnaar werd door het enige doelpunt te scoren na een knappe individuele actie. Tien minuten voor tijd werd de talentvolle Zaid Akachar op de rechtervleugel de vrije ruimte ingestuurd door Cliff Pötgens, die een hoekschop van HVCH onderschepte en Zaid Akachar met een lange bal op maat bediende. De aanvaller van Groene Ster 2 draaide knap naar binnen langs zijn tegenstander en scoorde fraai in de uiterste hoek de winnende treffer.

Daarvoor was Groene Ster 2 – HVCH 2 een gelijkopgaande wedstrijd met twee hardwerkende ploegen. In de stromende regen toonde Groene Ster 2 zich een sterk collectief met een verdediging onder leiding van André Gillissen die weinig kansen weggaf en met doelman Ryan Dubois als een waardig vervanger voor de geblesseerde Marc van Wersch. Maar vooral de gedisciplineerde speelwijze van het gehele team verdient een compliment aan spelers en staf. Door deze tweede zege in drie wedstrijden rukt Groene Ster 2 in de reserve hoofdklasse op naar een vierde plaats met drie punten achterstand op koploper Erp 2 dat alle drie de wedstrijden heeft gewonnen. Zondag 13 oktober wacht voor Groene Ster 2 een uitduel in Veghel bij Blauw Geel’38 2 (aanvang: 11.45 uur).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *